Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester City: már Guardiola utódja is megvan – sajtóhír

A Manchester City kétéves nemzetközi kupákból való kizárása után az angol sajtó teljesen biztosra veszi a menedzser távozását a csapat éléről…

A The Express információi szerint a menedzserváltásra készülő Manchester City új stratégája nem más lehet, mint a legutóbb a rivális Tottenhamnél dolgozó Mauricio Pochettino, aki a Juventushoz tartó Pep Guardiolától veheti át a posztot a jelenlegi angol bajnoki címvédőnél.

A 47 esztendős argentin szakember múlt novemberben öt év után távozott a Tottenham menedzseri posztjáról, melyet tavaly a BL-döntőbe juttatott (éppen a City elleni emlékezetes elődöntő-párharc megnyerésével), az aktuális idénybeli gyengélkedése azonban megpecsételte további sorsát a londoni gárda élén. Pochettino azóta is munkanélküli, és nem valószínű, hogy nyár előtt új feladatot fog vállalni valahol, s noha eddig leginkább a Manchester United és az Atlético Madrid került szóba lehetséges új klubjaként, a City kizárása jó eséllyel felülírhatja az előzetes várakozásokat.

Amennyiben érvényben marad a büntetés, egész biztosan sztárok egész sorsa hagyhatja el a Cityt, Pochettinónak pedig az újjáépítés lesz a legfőbb feladata a manchesteri “Kékeknél”.