Barcelona: újabb jelölttel bővült a kiszemelt csatárok névsora

Baranyai Balázs
Baranyai Balázs
újságíró, 2020 február 17. 17:50

A szövetség is bólintott, így most már hivatalosan is kereshet új csatárt az FC Barcelona – kérdés, a jelöltek közül kivel járnának a legjobban. Újabb névvel bővült a lista.

Kép: Barca Blaugranes

Mint ismert, Ousmane Dembele és Luis Suarez is több hónapra kidőlt, így a Barca engedélyt kapott, hogy Spanyolországon belülről igazolhasson új támadót. Nem rég össze is szedtük, hogy a spanyol sajtó szerint kik a lehetséges opciók – azóta pedig tovább bővült a névsor.

A Mundo Deportivo szerint ugyanis jelenleg a dán Martin Braithwaite a legesélyesebb. A 28 éves támadó jelenleg a Leganes futballistája és az előző szezon második felében került Spanyolországba. Az angol Middlesbrough adta kölcsön és annyira meggyőzően teljesített, hogy a nyáron közel 10 millió euróért meg is vásárolták őt. Idén 28 bajnokin 6-szor volt eredményes, valamint a kupában még 2-szer.

A katalán lap szerint mellette szól, hogy középcsatárként és a balszélen is bevethető, valamint hogy ugyanaz az ügynöke, aki Frenkie de Jongnak. Úgy tűnik, jelenleg épp ő a favorit az üres pozíció betöltésére.