Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Továbbjutott a magyar válogatott a virtuális világbajnokságon

A magyar Fifa Pro Clubs válogatott Brazília mögött a második helyen jutott be az egyenes kieséses szakaszba a Virtual Pro Gaming által szervezett világbajnokságon. Hosszabbításban kapott góllal maradtak le a csoportelsőségről.

A magyar nemzeti csapat igen sikeresnek mondható, hiszen az előző világeseményen bronzérmet szerzett. Az idei sorozatban Brazíliát, Ciprust, illetve Irakot kapták fiaink csoportellenfélként, és tisztesen helytálltak.

Irak ellen az első meccs 0:0-ás döntetlennel zárult. Az ellenfél kapusa kiváló adottságait mutatta be támadóinknak. Védéseivel mentett meg egy pontot csapatának. Nem csak ezen a találkozón, hanem a visszavágón is a meccs legjobbja lett.
Irak–Magyarország 0:0

Brazília otthonában több tényező nehezítette a magyarok dolgát. A kapcsolat gyengesége miatt megnőtt a virtuális karakterek a reakcióideje, lassabban reagáltak a játékosok által leadott utasításokra. A brazilok ezt az előnyt (is) kihasználva 5:0-s arányú diadalt arattak.
Brazília–Magyarország 5:0

Rögtön az előző meccs után bizonyították belevalóságukat esportolóink, hiszen Ciprust 4:0-ra, magabiztos játékkal győzték le.
Magyarország–Ciprus 4:0

Irak ellen a visszavágón is döntetlen, ezúttal 1:1 szerepelt az eredményjelzőn. Irak végül utolsóként zárt a csoportban, mi viszont 4 pontot is vesztettünk ellenük. (Utólag ezt a döntetlent elvették tőlük).
Magyarország–Irak 1:1

Ciprus volt a legnagyobb ellenfelünk a csoportban. Őket az első mérkőzésen le sikerült győznünk. Ellenfelünk részéről a revans elmaradt, hiszen védelmünk ismét kapott gól nélkül le tudta hozni a mérkőzést. Csatáraink 1 szerzett gólja elég volt 90 percre.
Ciprus–Magyarország 0:1

Brazília ellen 2:0-ra vezetett csapatunk, amikor a már eldőltnek hitt mérkőzésből visszajöttek a dél-amerikaiak, akik végül döntetlenre mentették az összecsapást, és megkaparintották a csoportelsőséget.
Magyarország–Brazília 2:2

A csoport végeredménye
1. Brazília 13 pont
2. Magyarország 11 p.
3. Ciprus 9 p.
4. Irak 1 p.

(Irak elleni második mérkőzés ellenfelünk büntetése miatt magyar győzelemként lett elszámolva)