Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bajnokok Ligája: Mourinho bizakodó, és egy dolgot garantál!

Mint ismert, a Tottenham hazai pályán 1:0-ra kikapott a jóval több helyzetet kidolgozó RB Leipzig ellen a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első felvonásán. A Spurs menedzsere, José Mourinho szerint az egy gólos vereség ellenére abszolút optimisták lehetnek a lipcsei visszavágóra való tekintettel is.

(Kép: dynaimage.cdn.cnn.com)

“Az 1:0 az 1:0, nem pedig 10:0, így a párharc még nyitott. Nem mi vagyunk az első csapat, aki elveszíti az odavágót hazai pályán 1:0-ra. Miért ne bizakodhatnánk továbbra is?” – Tette fel a költői kérdést Mourinho, majd értékelte saját szemszögéből a látottakat.

“Mondhatják, hogy jó pár helyzetben szerencsések voltunk, hogy nem kaptunk gólt. Nem értek egyet ezzel. Nagyszerű kapusunk van, aki két fantasztikus védést mutatott be, ez nem szerencse, hanem kiváló kapusteljesítmény. Az ő kapusuk szintén védett nagyokat. Megvoltak a lehetőségeink, és minden tőlünk telhetőt meg is tettünk.” – Folytatta Moruinho.

“Hogy miért vagyok bizakodó? A csapat morálja, a játékosaim eltökéltsége és mentális ereje miatt. A meccs előtt is mondtam, fantasztikus játékosaim vannak, büszke is vagyok rájuk. Egy dolgot garantálhatok: a visszavágón a határainkon fogunk küzdeni azért, hogy továbbjussunk.” – Tette még hozzá a Tottenham menedzsere.