Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: a Valencia edzője szerint a Mestallában elérhetik a továbbjutást

A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének második játéknapján a Valencia az Atalanta otthonába látogatott, ahol az olaszok 4-1-re győzték le őket. A nagy különbség ellenére a Valencia vezetőedzője, Albert Celades nagyon optimistán várja a visszavágót. 

Forrás: fajar.co

Az Atalanta remek játékkal, 4-1-re győzte le a Valenciát a BL-nyolcaddöntő odavágóján. Hateboer duplázott, de betalált Ilicic és Freuler is, a mérkőzés egyetlen szépséghibája a számukra, hogy a 66. percben Cserisev szépíteni tudott, amivel adott egy kis esélyt csapatának a visszavágóra.

A spanyolok trénere, Albert Celades is úgy gondolja, hogy ha mindent megtesznek, elérhetik a továbbjutást a Mestallában.

“Szerintem van esély rá, hogy innen visszajöjjünk. Sokkal erősebbek vagyunk a saját szurkolóink előtt a Mestallában, szóval nem fogunk ebbe az eredménybe belenyugodni.”

A spanyol szakember mindemellett úgy gondolja, hogy csapata nem érdemelt ekkora vereséget.

“Ez egy kemény eredmény számunkra, de egyáltalán nem tükrözi a pályán mutatott játékunkat. Az egyetlen különbség a két csapat között a hatékonyságban volt. Nagyon nehéz minden helyzetet belőni, de ez nem azt jelenti, ráadásul nem ezen a szinten, hogy ennyi gólt kell kapni, és ez baj. A lehető legjobb játékunkkal fogunk készülni a visszavágóra, és mindent beleadunk annak érdekében, hogy továbbjussunk.”

– nyilatkozta Celades a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón.

A visszavágóra március 10-én kerül majd sor Valenciában.