Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: dühöngve vonult le a pályára a lecserélt Dele Alli – VIDEÓ

A Tottenham hazai pályán kapott ki az RB Leipzig csapatától a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. Ez a hátrány akár még ledolgozható, de Dele Alli, akit a mérkőzés közepén cserélt le José Mourinho, minden bizonnyal nem csak az eredmény miatt volt dühös a levonulásakor. 

Forrás: Twitter

Allit a mérkőzés 64. percében cserélte le José Mourinho, a helyére pedig Erik Lamelát küldte be. Az angol játékos egyáltalán nem örült annak, hogy idő előtt kellett elhagynia a pályát. Dühöngve sétált le a kispadig, majd eldobott egy vizes kulacsot, amivel akár a csapattársait és a stábtagokat is könnyen eltalálhatta volna, ezután leülve a kezébe temette az arcát, és végül még a cipőjét is levette és eldobta.

Habár maga az este is frusztráló volt az egész csapat és a stadion számára, José Mourinho szerint Allit nem a lecserélése dühítette fel ennyire, de azért sikerült is kicsit odaszúrnia a játékosnak.

“Szerintem a saját teljesítménye miatt volt elégedetlen, nem velem volt problémája. Remélem, megérti, miért cseréltem le, pláne, hogy a csapat jobban játszott ezt követően.”

– nyilatkozta a portugál szakember a Sky Sportsnak.