Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Két játékosával tárgyal hosszabbításról a United

Ole Gunnar Solskjaer a Manchester United menedzsere a csapat csütörtöki EL mérkőzése után beszélt két fiatal tehetségéről és nekik jövőjükről. 

A két játékos pedig nem más mint  Tahith Chong és Angel Gomes. Mindkét támadó kimaradt a Genk elleni keretből és egy barátságos felkészülési mérkőzésen vettek részt az utánpótláscsapatban, amit 2-0-ra meg is nyertek.

A norvég mester pedig úgy érzi kezdenek beérni a fiatalok, a probléma ott lehet, hogy mind Chongnak, mind pedig Gomesnek lejár a nyáron a szerződése és eddig úgy fest, hogy egyikőjük sem szeretne maradni.

“Jelenleg is tárgyalásban állunk velük. Tahith gólt lőtt a barátságos mérkőzésen és úgy gondolom, hogy hamarosan mindketten készen lesznek, hogy megragadják az esélyt a legmagasabb szinten is.”

“Tahith ráadásul már az FA kupa mérkőzésünkön bizonyított is, ott nagyon elégedett voltam vele. A két srácnak teljesen profi hozzáállása van. “

“Megpróbálunk mindent megtenni annak érdekében, hogy maradjanak, mivel egy pár év múlva nagyon nagyon jó játékosok lesznek.”

A 20 éves holland Chongot a hírek szerint egyre több klub figyeli, főként a Serie A-ból,de a 19 éves korosztályos angol válogatott Gomes is közkedvelt lehet az átigazolási piacon.