Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tragédia: a Bayern stadionjában, meccs közben vesztette életét a játékos unokahúga

Feldolgozhatatlan tragédiáról számoltak be a bajorok a hivatalos oldalukon keresztül, részvétüket fejezték ki a játékosnak és családjának.


A Bayern München – Paderborn Bundesliga bajnoki mérkőzésén elhunyt a stadionban egy 14 hónapos kislány, aki a pályán szereplő egyik játékos unokatestvére volt. Az összecsapásra a vendégek támadója, Streli Mamba meghívta unokahúgát és annak családját, hogy élőben tekinthessék meg őt Németország legjobb csapata ellen.

A találkozó közben azonban a futballista unokatestvére egyszer csak váratlanul kidőlt. A kislányt azonnal, még a stadionban megpróbálták újraéleszteni a mentők, de nem jártak sikerrel. A sikertelen újraélesztést követően a legközelebbi kórházba szállították, viszont sajnos ott sem tudtak rajta segíteni.

A Bayern München a hivatalos honlapján megjelenő közleményben kifejezte részvétét Mambának és családjának az egész klub nevében.

A bajorok 3-2-re nyerték meg a Paderborn elleni mérkőzést, Mamba 53 percet tölthetett a gyepen, azt azonban nem tudni, hogy értesült-e a szörnyű hírről még a találkozón.