Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AC Milan: a Manchester United játékosa érkezhet – sajtóhír

Rutinos középpályással erősíthetnek a Rossonerik a következő átigazolási időszakban, a CalcioMercato értesülései alapján.


Az AC Milan felvette a kapcsolatot Nemanja Matics képviselőivel, hogy a nyáron áttehesse székhelyét Olaszországba a középpályás. A szerb játékos szerződése le fog járni június 30-án a Manchester United csapatával, ennek következtében ingyen tudnák őt szerződtetni a piros-feketék.

Azonban akad egy bökkenő a 31 játékossal kapcsolatban, mégpedig a fizetési igénye, amit a Rossoneri nem szeretne megadni neki, így a tárgyalások hosszabb időre is elhúzódhatnak, aminek az lehet a hátulütője, hogy lecsap rá egy másik klub. Matics ugyanis valamivel több, mint 7 millió eurót szeretne kapni évente, amit sokallnak a milánói együttes vezetői.

A szerb középpályás a Manchester United előtt megfordult két alkalommal a Chelsea (2009-2011, 2014-2017) és a Benfica (2011-2014) csapataiban, de az olasz klubok érdeklődéséről már évek óta lehet olvasni a helyi sajtóban.

Matics 2017 óta minden versenysorozatot figyelembe véve 107 alkalommal kapott lehetőséget a Vörös Ördögök színeiben, ezeken a találkozókon pedig 4 gólt és 4 gólpasszt sikerült feljegyeznie.