Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az argentin bajnokságból erősítene az AC Milan – sajtóhír

A Racing Club támadó középpályására hajtanak a Rossonerik, a hírek szerint már csak a végleges vételárról kell megegyeznie a feleknek.


Az AC Milan hívására igent mondott az argentin Racing Club játékosa, Matías Zaracho, a CalcioMercato értesülései szerint. A 21 éves középpályás nem sokat habozott, amint megtudta ki érdeklődik iránta, boldogan mondott igent az olasz gigász hívására. Ennek következtében követheti jó barátját, Lautaro Martínezt Milánóba, igaz pont a legnagyobb riválishoz szerződhet.

Zarachót nagy tehetségnek tartják, jelenlegi értékét pedig 17.5 millió euróra becslik. A piros-feketék 15 millió eurót fizethetnek érte, de bizonyos feltételek teljesülése után 25 millióra is nőhet az argentin játékos vételára.

A 21 éves argentin nagyon kötődik a Racing Clubhoz, gyerekkora óta a klubnál pallérozódott, azonban több alkalommal is kijelentette, legnagyobb álma az, hogy Európában futballozhasson. A csatárok mögött érzi legjobban magát, viszont a bal- és jobbszélső pozícióban is megállja a helyét.

Zaracho 2017 nyarán került fel a felnőtt együttesbe, ahol eleinte csereként számoltak vele, de mostanra stabil kezdőjátékossá nőtte ki magát. A bő két és fél év alatt 83 mérkőzésen kapott lehetőséget, amelyeken 10 gólt és 6 gólpasszt jegyzett.