Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hosszabbít a Fiorentina szerb tehetsége

A kiesőzóna elől menekülő Fioretina egyik legnagyobb tehetségeként és befektetéseként tartják számon Dusan Vlahovic-ot nem csak a szakértők, de a klub illetékesei is. Állítólag közel a szerződéshosszabbítás a szerb csatárral.

Ugyan a szezon előtt nem túl sok esély mutatkozott arra, hogy a 20 éves Vlahovic sok lehetőséget fog kapni a firenzeiek támadósorában, mégis képes a bizonyításra. Federico Chiesa helye betonbiztos, így jobbára Patrick Cutrone az, aki megissza annak a elvét, hogy a szerb légiós ennyire kirobbanó formában van. Vlahovic a mostani szezonban huszonöt tétmeccsen kapott lehetőséget a Fiorentina csapatában, mely alkalmak során nyolcszor talált be a két gólpassza mellett.

Az eddig csak utánpótlás válogatottságig jutó támadó 2018-bna érkezett az olasz együtteshez, mégpedig a Partizan Belgrád mindenféle korrekordereként, szerény 2 millió euróért. Vlahovic aktuális szerződése 2023-ig szól, éves 300 ezer euróról szóló fizetéssel. Állítólag ezt az összeget most egészítenék ki szezononkénti 1 millió euróra, illetve tolnák ki érvényességét 2025-ig. Megegyezés hamarosan várható a felek között, bár meglepődnénk, ha Vlahovic kitöltené bármelyik időpontot is, ilyen fejlődési sebesség mellett.