Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester United: újra téma de Gea eladása

A legfrissebb angliai sajtóhírek szerint a Manchester Unitednél már a korábban érinthetetlennek hitt David de Gea távozása sem tűnik lehetetlennek. Korábban már egyszer megírtuk, hogy ki pótolhatja a spanyol portást.

MANCHESTER, ENGLAND – OCTOBER 20: David De Gea of Manchester United celebrates his sides first goal scored by Marcus Rashford of Manchester United during the Premier League match between Manchester United and Liverpool FC at Old Trafford on October 20, 2019 in Manchester, United Kingdom. (Photo by Catherine Ivill/Getty Images)

David de Gea 2011. óta játszik a Manchester Unitedben, és a nehéz belelendülés után több éven keresztül hazacsábítani őt a Real Madrid. És az Atlético-nevelésű kapus sem zárkózott el soha teljesen a „Királyiaktól”, végül mindig maradt az Old Traffordon.

De Gea idén már harminc éves lesz, de a szerződése még egészen a 2022/23-as idény végéig érvényes. Az angol lapok mégis egyre gyakrabban cikkeznek arról, hogy a MU már új elsőszámú kapuvédő után nézelődik a piacon. Állítólag az újonc Sheffield United játékosa, Dean Henderson lesz az, aki cselekvésre ösztönözi a manchesteri illetékeseket.

Úgy tudjuk, hogy de Gea jó eséllyel magas eladási árából nem csak Henderson megszerzésére, de akár még további fontos erősítésekre is telne a Unitednek.