Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester United: „Pogba túl sok rosszal jár”

A mostani szezonban alig néhány meccsen lépett pályára a Manchester United Paul Pogba. A világbajnok középpályás ráadásul folyamatosan azon dolgozik az Old Traffordon sokat átkozott menedzserével, Mino Raiolaval, hogy minél hamarabb visszatérhessen a Juventus-hoz.

A 26 éves Pogba mindössze nyolc tétmeccsen lépett pályára ősszel, és sokak szerint már többet nem is fogjuk látni őt a Manchester United mezében. A francia karmester 2016-ban érkezett vissza a „Vörös Ördögökhöz”, ám évről évre egyre kevésbé tűnt motiváltnak.

A MU egykori jobbhátvédje, Paul Parker szerint Pogba hiába is jó játékos, a lelke Torinóban maradt, és hozzáállásával képtelen meghazudtolni önmagát:

„Fantasztikus tulajdonságokkal rendelkezik, de túl sok negatívummal jár a csapat számára. Számomra úgy tűnik, hogy újra a saját szintén legyen, az nagyon nehéz neki. Pogba ügynöke szerint a Juve volt az ő otthona. Mintha otthon hagyott volna egy csomagot. Egy vakáció ez, ami túl sokáig tartott, és most nincs otthon. Kívülről így néz ki ez az egész.”

– elmélkedett a korábbi játékos, a Daily Mail riporterének.