Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PSG egyik legfőbb kiszemeltje lakást vásárolt Párizsban

A középhátvéd egyre biztosabb, hogy a francia fővárosban folytatja pályafutását, aki Thiago Silvát fogja pótolni a hírek szerint.


A Napoli játékosa, Kalidou Koulibaly közel áll a klubváltáshoz, legalábbis az, hogy Párzisban vásárolt magának lakást teljességgel arra következtet. A 28 éves szenegáli védő a Paris Saint-Germain egyik legfőbb kiszemeltje volt ezidáig is, és miután Thiago Silva nyilvánosságra hozta, hogy nyáron távozik a klubtól, szinte biztosra lehetett venni, hogy átteszi székhelyét Nápolyból Párizsba az afrikai bekk.

Koulibaly értékét jelenleg 75 millió euróra taksálják, a Napoli azonban első körben 100 millió eurót kért érte, majd csökkentette az árát 80 millió euróra, amelyet a francia címvédő már kifizetne érte. A szenegáli játékos az idei évben mindössze egyetlen mérkőzésen léphetett pályára sérülések miatt, így bőven volt ideje arra, hogy megegyezzen a PSG-vel.

A 28 éves középhátvéd 2014 óta az olasz együttesnek a tagja, azóta minden versenysorozatot figyelembe véve 233 mérkőzésen kapott lehetőséget, ezeken 10 gólt és 5 gólpasszt jegyzett.