Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: megvan mikor pótolják a Juventus – Inter rangadót

Kijelölték a Serie A 26. fordulójából a koronavírus okozta járvány miatt elhalasztott hat mérkőzés, közte a Juventus – Inter rangadó új időpontját.

A Serie A vezetőinek döntése értelmében a múlt hétvégéről elhalasztott hat meccs közül ötöt március 8-án, vasárnap, egyet pedig 9-én, hétfőn rendeznek meg. Az eredetileg a mostani hétvégére tervezett 27. forduló meccseit valószínűleg május 13-án játsszák le.

Az olasz kormány szerdán bejelentette, április 3-ig minden sporteseményt nézők nélkül rendeznek meg Olaszországon belül. Olaszország a koronavírus-járvány európai gócpontja, ezzel az óvintézkedéssel az olasz kormány a vírus továbbterjedését szeretné megakadályozni.

A kormány döntésének értelmében a labdarúgómeccsekre további óvintézkedéseket léptettek érvénybe. A játékosok nem ihatnak más palackjából, nem foghatnak kezet, eldobható törlőkendőt kell használniuk a vízcsapok megnyitásához és elzárásához, és kerülniük kell az aláírásokat és közös fényképeket kérő szurkolókat. A televíziós interjúk előtt a mikrofonokat minden esetben fertőtlenítik. A játékosokat arra is felszólították, hogy kerüljék a nyilvános helyeket, például az éttermeket.

A 26. fordulóból elhalasztott mérkőzések új időpontjai:
Március 8., vasárnap:

12.30: Parma – SPAL
15.00: Milan – Genoa
15.00: Sampdoria – Verona
18.00: Udinese – Fiorentina
20.45: Juventus – Inter
Március 9., hétfő:
18.30:Sassuolo – Brescia