Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Inter nem áll ki a koronavírus miatt

Az Inter hivatalos közleményben tudatta, hogy Primavera-csapata nem áll ki a Rennes elleni ifjúsági Bajnokok Ligája-mérkőzésre.

A találkozót eredetileg március harmadikán játszották volna Milánóban, de a koronavírus terjedése miatt március 11-re halasztották, és áttették Firenzébe, hasonlóan az Atalanta – Lyon összecsapással.

„A klub mindig a közegészségügyet helyezi előtérbe, a játékosaink és dolgozóink védelme érdekében hoztuk meg a döntésünket. Tisztában vagyunk a mérkőzés fontosságával és az automatikus 3-0-s végeredménnyel, de a fent említett dolgokat nem lehet figyelmen kívül hagyni, és a klub mindent megtesz a hatóságok iránymutatásaink betartása érdekében. A mai nappal a Primavera-csapat és a többi utánpótlás-együttes tevékenységét felfüggesztjük” – olvasható az Internazionale közleményében.

Az ifjúsági Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe már bejutott az Ajax, a Benfica, a Dinamo Zagreb, a Midtjylland és a Salzburg, valamint a Rennes. A másik két párharcban az Atalanta a Lyonnal, a Juventus a Real Madriddal találkozik.