Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Ter Stegen fizetésemelést szeretne, de nem tudnak megegyezni – sajtóhír

A goal.com értesülései szerint Marc-André Ter Stegen és a Barcelona közötti tárgyalások megakadtak, mert nem tudnak megegyezni a játékos fizetésével kapcsolatban. 


A sportoldal információi szerint Ter Stegen szeretne fizetésemelést is kapni az új szerződésével együtt, de nem tud megegyezni ebben a Barcelonával. A német kapus jelenleg 4,68 milliót kap évente, ehelyett viszont 15 millió eurós fizetést szeretne. Ezzel Lionel Messi mögött a csapat második legjobban fizetett játékosa lenne. A goal.com úgy tudja, hogy a Barcelona egyelőre nem tud ennyi fizetést kínálni az új szerződésben, így a tárgyalások is megakadtak.

Ter Stegenről az elmúlt hetekben felröppent egy hír, miszerint azért nem akart találkozni egy újságíróval a Barcáról szóló könyvének kapcsán, mert nem biztos, hogy a következő szezonban is a katalán gárdában fog-e játszani.

A német kapus egyébként remek teljesítményt nyújt már egy ideje a Barcelonában, a mostani szezonban pedig a csapat egyik legjobbja, bravúros védéseivel pedig több góltól is megmentette már az idényben a klubot.