Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: két visszavágót elhalasztottak – hivatalos

A Manchester City a hivatalos csatornáin bejelentette, elhalasztják a jövő hét keddre kiírt Manchester City – Real Madrid Bajnokok Ligája-mérkőzést. Valamivel később az UEFA közölte, a Juventus – Lyon találkozót sem rendezik meg aznap.

A Real Madrid játékosai karanténba kerültek, miután a klub kosárcsapatának egyik játékosa pozitív koronavírus-tesztet produkált. Ezután a spanyol liga bejelentette, a következő két fordulót biztosan elhalasztják a La Ligában. A Serie A-t április 3-ig már korábban felfüggesztették. Az UEFA egyelőre nem állt elő hivatalos állásfoglalással, március 17-re, jövő hét keddre azonban videokonferenciára hívta a tagországok képviselőit. Ezen a tanácskozáson dönthetnek a Bajnokok Ligája, az Európa-liga és az Európa-bajnokság sorsáról is.

A Real Madrid játékosain kívül a Juventus labdarúgói is karanténban vannak, miután a csapat védője, Daniele Rugani koronavírus-tesztje pozitív lett, így az ő meccsük is elmarad. Az UEFA egyelőre nem tűzött ki új időpontot a két mérkőzésnek. Madridban 2-1-re nyert a Manchester City, míg a Juventus 1-0-ra kikapott Lyonban a nyolcaddöntő első meccsén.