Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Koronavírusos lett a Juventus játékosa! – HIVATALOS

A szerda esti órákban az olasz rekordbajnok Juventus együttese hivatalos közleményben tudatta, hogy pozitív lett a koronavírus tesztje egyik játékosának…

Daniele Rugani orvosi tesztje pozitív lett a koronavírusra, de a játékos jelenleg tünetmentes. A Juventus az előírásoknak megfelelően érvénybe léptet minden elkülönítési eljárást, azok esetében is, akik kapcsolatba léptek Ruganival”– olvasható a Juventus közleményében.

A 25 éves hátvéd nem lépett pályára az elmúlt hétvégén az Inter elleni, zárt kapuk mögött rendezett mérkőzésen, de ott volt csapattársai között, és kapcsolatba kerülhetett az ellenfél játékosaival is. A Juventus felkészült arra, hogy a teljes keretet és szakmai stábot karantén alá fogják helyezni, ebben az esetben nem fogják tudni lejátszani a jövő héten esedékes, Olympique Lyon elleni BL-nyolcaddöntőt sem.

Eközben az Inter hivatalos közleményben jelezte, hogy a labdarúgással kapcsolatos összes tevékenységet – így az első csapat edzéseit is – felfüggesztik az egyesületnél, és megteszik a szükséges lépéséket, hogy megakadályozzák a vírus továbbterjedését.