Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ilyen fizetéssel csábítaná kiszemeltjét a Barcelona – sajtóhír

Nemzetközi sajtóinformációk szerint a Barcelona gárdája komoly fizetéssel csábítaná magához nyáron legfőbb kiszemeltjét…

A Daily Mail információi szerint a Barcelona vezetősége évi 18 millió fontos gázsit kínál Lautaro Martínez számára, akit a katalán óriás a nyári átigazolási időszakban szeretne szerződtetni az Inter csapatától.

A 22 éves argentin támadó minden sorozatot figyelembe véve 16 találatot szerzett az idei szezonban az Inter színeiben. A jelek szerint a katalánok legnagyobb csillagával, Lionel Messivel kölcsönösen szeretnének együtt játszani a jövőben, így az Európában mindössze a második idényét töltő játékosért a Barca akár 100 millió euró feletti összeget is költheti a nyári átigazolási időszak során.

Martínez az Inter előtt nevelőcsapatában, az argentin Racing Club színeiben tevékenykedett, 2018-as debütálása óta pedig 17 mérkőzésen 9 gólt szerzett az argentin válogatottban.

A tehetséges csatár megszerzése iránt a teljesség igénye nélkül a Real Madrid, a Chelsea és a Manchester United gárdája is komoly érdeklődést tanúsít.