Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

CR7 nemes gesztusa a koronavírus kapcsán

Az Európa-szerte egyre nagyobb mértékeket öltő koronavírus-járványban számtalan labdarúgó, futballklub és szurkolói csoport adományairól lehet hallani napjainkban, és természetesen Cristiano Ronaldo is kivette a részét…

A jelenleg hazájában, Madeirán tartózkodó ötszörös Aranylabdás világklasszis, Cristiano Ronaldo spanyol sajtóhírek szerint ismét bizonyítja a bajban emberi nagyságát.

A Marca azt írja, hogy CR7 ezúttal hoteljeivel kíván segíteni a vírus elleni küzdelemben: a luxusépületeket kórházakká alakíttatja át. A teljes szállodaláncából egészségügyi intézményeket alakítanak ki, és szolgáltatások igénybevétele teljesen ingyenes lesz, a portugál sztár pedig az átalakítás költségeit, valamint a dolgozók fizetését egyaránt magára vállalja.

Portugália egyelőre a kevésbé fertőzött európai országok közé tartozik, szombatig nagyjából száz körül lehetett a megbetegedések száma, de a járvány terjedését figyelve kijelenthető, hogy bizonyára rövidesen feléjük is egyre több beteget fognak regisztrálni.