Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eladó a Napoli csatára – sajtóhír

Olasz sajtóinformációk szerint a Napoli csapata eladósorba helyezte gólveszélyes támadóját, miután zátonyra futottak a hosszabbításról szóló tárgyalások…

A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Napoli vezetősége nem fogja meghosszabbítani Arkadiusz Milik 2021 nyarán lejáró szerződését a csapatnál, miután a felek közti eddigi tárgyalások nem jártak sikerrel, és már a most következő, nyári átigazolási időszakban túladna a lengyel gólvágón.

A 2016-ban az Ajaxtól 32 millió euró ellenében igazolt támadó nápolyi szerepvállalása elég hányattatottan indult, hiszen rövid időn belül két súlyos térdsérülést is elszenvedett, gyakorlatilag az idei az első teljes szezonja, melyben egyébként a 26 éves Milik 22 tétmeccsen 12 találatot szállított.

Mint ismeretes, a nápolyi együttes januárban már szerződtette Andrea Petagnát, az aktuális idényben egy tucat bajnoki találatnál járó csatár ezt a szezont kölcsönben még a SPAL-nál tölti, nyáron csatlakozhat az Azúrkékekhez.

További változás a Napoli csatárkérdésében, hogy az eddig biztos távozónak vélt és több európai topcsapat által kiszemelt Dries Mertens a helyi sajtó szerint jó eséllyel mégis meg fogja hosszabbítani három hónap múlva lejáró szerződését. A 32 esztendős belga csatár már hetedik éve erősíti a klubot, eddig 121 alkalommal volt eredményes az egyesület mezében.