Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Messi nagyon szeretné válogatottbeli csapattársát, de a Real Madrid is – sajtóhír

Olasz sajtóértesülések szerint a Barcelona és Lionel Messi is nagyon szeretné leigazolni Lautaro Martinezt, de ehhez a Real Madridnak is lesz egy-két szava. 


Az olasz Gazzetta dello Sport információi szerint Leo Messi kiválasztotta új társát a támadósorban Lautaro Martinez személyében, akit már nagyon jól ismer az argentin válogatottból. A lap szerint ezért a Barcelona teljes erőbedobással azon lesz, hogy leigazolja a 22 éves csatárt, de a katalán klub nem az egyetlen csapat, amely érdelődik a fiatal játékos iránt.

A lap szerint a Real Madrid szintén kiszemelte magának Martinezt, amellyel azt is szeretnék megakadályozni, hogy nagy riválisuk Messi mellett a fiatal támadóval együtt álljon fel. Martinez kiváló erősítés lenne a királyiak számára, akik jelenleg szenvednek a “kilences” poszton.

Mindazonáltal, az Internek nem áll szándékában eladni támadóját, de tisztában vannak vele, hogy nagyon nehéz lesz megtartani, hogy ha a Barcelona és a Real Madrid kopog érte az ajtójukon. A játékos szerződése jelenleg egy 111 millió eurós kivásárlási árat tartalmaz, és még több mint három évig érvényben van. A jelenlegi fizetése azonban nem túl magas, hiszen évente 1,5 millió eurót kap a milánói klubtól, amire az említett két klub biztosan rálicitál majd.

Lautaro Martinez kiváló szezont futott a felfüggesztésekig: minden sorozatot figyelembe véve 31 mérkőzésen 16 gólt és 4 gólpassz jegyzett.