Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ennyiért távozhat a Juventus alapembere – sajtóhír

Olasz lapinformációk szerint bár jó ideje érintetlennek tűnt, mégis könnyen lehet, hogy nyáron elhagyja a Juventust a meghatározó játékos…

A Calciomercato információi szerint a Juventus csapata a nyári átigazolási időszak során 60 millió euró ellenében hajlandó lenne megválni Miralem Pjanic játékjogától, akiért korábban a PSG és a Chelsea egyaránt bejelentkezett.

A 29 éves bosnyák válogatott védekező középpályás posztján a világ legjobbjai közé tartozik, azonban a torinóiaknál egyre többet lehet hallani róla, hogy már nem érinthetetlen, noha továbbra is alapembernek számít, hiszen Maurizio Sarri kezei alatt az aktuális szezonban 32 tétmérkőzésen lépett pályára, ezalatt három gólt szerzett és négy asszisztot osztott ki. Egy alkalommal – a Bayer Leverkusen elleni BL-meccsen – a csapatkapitányi karszalagot is viselte.

Pjanic negyedik éve immár több mint 150 tétmeccset játszott az olasz rekordbajnok színeiben, azok után, hogy az Olympique Lyon és az AS Roma csapataiban szerepelt, tehát a francia bajnokság (Ligue 1) sem lenne ismeretlen terep számára, amennyiben esetlegesen a párizsiakhoz igazolna.