Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az AC Milan legendája és fia is elkapta a vírust – HIVATALOS

Paulo Dybala megfertőződése után ugyancsak a szombat esti órákban került bejelentésre, hogy az AC Milan háza táján is felütötte fejét a koronavírus…

Az AC Milan csapata közleményben tudatta, hogy egykori legendás játékosa, jelenlegi sportigazgatója, Paolo Maldini, valamint 18 esztendős fia, Daniel Maldini is megfertőződött a koronavírussal.

A milánói klub beszámolója szerint az 51 esztendős sportvezető tisztában volt azzal, hogy korábban érintkezett olyanokkal, akik elkapták a betegséget, és miután a legendánál is jelentkeztek a vírus tünetei, elvégzett egy tesztet, ami pozitív lett. Vélhetően csatárként futballozó fiát is ő fertőzte meg, aki jelenleg a Milan U19-es csapatának tagja, de már az első csapat színeiben a Serie A-ban is bemutatkozott.

Az egyesület közleménye szerint Maldiniék jól vannak, és mivel két hete már önkéntes karanténba vonultak, nem kerültek kapcsolatba másokkal. Addig viszont nem hagyhatják el otthonukat, amíg nem nyilvánítják gyógyultnak őket.

Olaszországban sajnos továbbra is elképesztő mértékű pusztítást végez a koronavírus-járvány, az elmúlt 24 órában újabb 793 halálos áldozatot követelt a betegség, összességében pedig már majdnem 5 ezer ember vesztette életét alig három hét alatt.