Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Atlético kiválóságával erősítené védelmét a Liverpool – sajtóhír

A jelek szerint megtalálta távozni készülő rutinos hátvédje utódját a tavalyi BL-győztes Liverpool csapata, amely a Bajnokok Ligája aktuális kiírásában őket kiejtő Atlético Madridból készül igazolni…

Az AS és a Marca is megerősítette, hogy Dejan Lovren pótlását a Liverpool gárdája egy igazi nagyágyúval készül megoldani, hiszen a “Vörösök” első számú kiszemeltje az Atlético Madrid uruguayi klasszisa, José María Gimenez lehet.

A 25 esztendős védőt az Atlético Madrid 2013-ban, nagyon fiatalon igazolta a tengerentúlról, s azóta már évek óta kirobbanthatatlan tagja a “Matracosok” – általában – sziklaszilárd védelmének, bár sérüléseiből kifolyólag az elmúlt két szezonban kevesebbszer tudott csapata rendelkezésére állni, a 2019-2020-as idényben 11 bajnokin és három BL-mérkőzésen szerepelt. Gimenez szerződése 2023-ig érvényes jelenlegi klubjánál, aktuális piaci értéke pedig 70 millió euró a Transfermarkt szerint.

A szigetországi sajtóhírek szerint az 58-szoros uruguayi válogatott mellett az Inter tehetsége, Alessandro Bastoni és a RB Leipzig francia hátvédje, Dayot Upamecano kerülhet még számításba a hátsó alakzat megerősítése érdekében az Anfield Roadon.