Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Inter visszautasította a Barcelona ajánlatát – sajtóhír

Olasz lapinformációk szerint a Barcelona első ajánlatát visszautasította az Inter csapata, melyet a katalánok a régóta kiszemelt argentin támadóért tettek…

A La Gazzetta dello Sport megalapozott információi szerint az Inter vezetősége elutasította a Barcelona ajánlatát Lautaro Martínez játékjogáért tett ajánlatát, amely 70 millió euró mellett Arturo Vidal és Nelson Semedo szolgálatait tartalmazta.

A 22 éves argentin támadó már régóta a katalán óriás kiszemeltjei közé tartozik, a milánói klub azonban tartja magát ahhoz, hogy a Barca fizesse ki a 111 millió eurós kivásárlási árát, játékosokat nem szeretnének bevonni az üzletbe. Noha az Intert irányító Antonio Contével korábban a chilei középpályás már a Juventusnál dolgozott együtt, és nem titkoltan a Nerazzurri most is szívesen látná soraiban Vidalt.

Martínez minden sorozatot figyelembe véve 16 találatot szerzett az idei szezonban az Inter színeiben. A jelek szerint a katalánok legnagyobb csillagával, Lionel Messivel kölcsönösen szeretnének együtt játszani a jövőben, így az Európában mindössze a második idényét töltő játékosért a Barca komoly összeget is hajlandó áldozni érte a nyáron, valószínűleg itt nem fognak megállni.

A tehetséges csatár az Inter előtt nevelőcsapatában, az argentin Racing Club színeiben tevékenykedett, 2018-as debütálása óta pedig 17 mérkőzésen 9 gólt szerzett az argentin válogatottban.