Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb pozitív teszt az olasz bajnokságban

Napról napra újabb olasz bajnokságban (Serie A) szereplő játékost diagnosztizálnak a koronavírus-fertőzéssel, sajnos a szerdai nap sem múlt el enélkül…

A Sampdoria egyesülete bejelentette, hogy a csapatból Edgar Barreto személyében újabb, immár a hetedik beteget diagnosztizálták a világszerte tomboló koronavírus-járványban. Az információt az olaszországi paraguayi követség is megerősítette.

A 35 esztendős paraguayi középpályást megelőzően a genovai gárdából Manolo Gabbiadini, Albin Ekdal, Antonino La Gumina, Morten Thorsby, Fabio Depaoli és Bartosz Bereszynski szervezetében diagnosztizálták a fertőzést, mindannyian házi karanténban vannak és saját bevallásuk szerint jól érzi magukat.

Barreto esete a 16. megbetegedés az olasz bajnokság játékosai körében, a Samp hét betege mellett eddig a Juventus és a Fiorentina csapatából három-három, míg az AC Milan és a Hellas Verona keretéből egy-egy fertőzöttet diagnosztizáltak.

Olaszországban a három hete tartó járványban már közel 75 ezren fertőződtek meg, az elhunytak száma pedig elérte a 7500 főt.