Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megható történetet mesélt de Jong a kómából felébredő Nouriról

Ahogy arról mi is beszámoltunk, hazaengedték a kórházból a hirtelen szívmegállás miatt kómába esett Ajax játékost, Abdelhak Nourit. Az esetről testvére számolt be egy tv-műsorban, ahol ott volt vele a Barcelona középpályása, Frenkie de Jong is, aki egy megható történetet mesélt el a még kórházban fekvő korábbi csapattársáról.

Nouri egy felkészülési mérkőzésen esett össze, és újra kellett éleszteni. Emiatt kómába esett, és maradandó agykárosodást is szenvedett. A játékos azonban az eset után egy évvel felébredt a kómából, most pedig testvére arról számolt be, hogy hazaengedték a kórházból.

Erről egy holland tv-műsorban beszélt a bátyja, ahol ott volt vele a Barcelona mostani, és az Ajax korábbi középpályása, Frenkie de Jong is. A játékos pedig egy igen megható történetet mesélt el, amelynek az volt a lényege, hogy becenevén “Appie” volt az oka, hogy a Barcelonába igazolt.

“Ott ültem vele a kórházban, amikor bejött az édesanyja a szobába, aki megkérdezte, hogy “Appie, hova kellene igazolnia Frenkie-nek? A Barcelonába?”.  Ahogy ezt kimondta, ránézett és felhúzta a szemöldökét, mintha igent mondott volna. Igazán különleges pillanat volt.” 

Nouri állapota egyre jobb a családja elmondása szerint, akikkel együtt már focit is néznek otthon, hogy ezzel is segítsék “Appie” felépülését.