Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arturo Vidal visszatérhet Olaszországba – sajtóhír

Úgy tűnik, Arturo Vidal tényleg nem kompatibilis az FC Barcelonával, így a chilei futballista hamarosan csapatot válthat.

Vidal egy karakteres játékos, aki rendkívül népszerű. A legtöbb klubjában a szurkolók imádták a megalkuvást nem tűrő küzdeni tudását, szorgalmát, keménységét. Egy olyan klubnál viszont, mint a Barcelona ezek az erények viszonylag kevésbé fontosak. Nem lehet kudarcként elkönyvelni Vidal barcelonai kalandját, ugyanakkor az is érződik, hogy többre számított a katalánoktól. A hírek szerint hamarosan visszaszerződik majd Olaszországba, ahol ismét megtalálhatja számításait.

A Calciomercato szerint egyre inkább körvonalazódik Vidal Interbe szerződése. A középpályás igent mondhat Antonio Conte hívó szavára, akivel korábban már dolgozott együtt a Juventusnál. Komoly építkezés zajlik Milánóban, Antonio Conte célja pedig egyértelműen az olasz bajnoki cím. Ennek elhódításához pedig pont olyan erősítésekre lesz szükség, mint amilyen Vidal.

Mellette szól még, hogy nem túl drága: a rutinos, fáradhatatlan középpályás 15 millió euróért már elvihető, a Barcának pedig szüksége is lesz a pénzre. Az elrontott igazolások miatt a keretük komoly frissítésre szorul. Ráadásul épp az Interben játszó Lautaro Martinez a fő célpontjuk a nyárra, akinek a megszerzéséhez fel kell tölteni a pénztárat. Vidal eladása ebben is segíthet valamelyest.