Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kritikus állapotban a törökök legendás kapusa!

A hétvégén számoltunk be róla, hogy megfertőződött a koronavírussal a törökök egykori kiváló kapusa, akit kórházban kezelnek, állapota pedig sajnos úgy tűnik, hogy nem javult…

A keddi napon sajnos a török lapok arról adtak információt, hogy a kórházban ápolt Rüstü Recber állapota kritikusra fordult.

A spanyol La Vanguardia a Miliiyet török lapra hivatkozva arról ír, hogy a 46 éves korábbi kapus családját sokkolta, hogy milyen gyorsan fejlődtek ki a súlyos tünetek Rüstünél, hiszen alig két nap kellett, hogy a tünetmentesről kritikusra forduljon az állapota. A hálóőr felesége a következőt posztolta:

“Megdöbbentően gyorsan alakultak ki a tünetek a férjemnél. Kritikus periódusban és nagyon nehéz helyzetben vagyunk. Isten adjon gyors felépülést minden betegnek, köztük a férjemnek is.”

Egyes lapinformációk szerint Rüstü és felesége a közelmúltban tért haza a tengerentúlról, hazaérkezésüket követően pedig nem tartották be az ilyenkor szükségszerűen javasolt önkéntes házi karantént, így nem elég, hogy ők megfertőződhettek, de másoknak is továbbadhatták a koronavírust.

A törökök 2002-es vb-bronzérmes válogatottjának legendás kapusa karrierje fénykorában, 2003 és 2006 között a Barcelona kapuját is védhette, míg hazájában a nagyobb klubok közül a Fenerbahce és a Besiktas gólvonala előtt állhatott, visszavonulását 2012-ben jelentette be.