Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Cristiano Ronaldo komoly elhatározásra jutott a karantén alatt

Cristiano Ronaldo unalmában már nem tud mit kezdeni magával a portugáliai karantén alatt, a minap autót rendelt magának, most pedig újabb ötlettel állt elő…

Az ötszörös Aranylabdás portugál klasszis, Cristiano Ronaldo annyira jól érzi magát hazájában a semmittevéssel, hogy esze ágában sincs többé visszatérni a Juventus csapatához még akkor sem, ha egyszer esetleg folytatódhat a futball-élet a mostani kényszerszünet után.

CR7 arra készül, hogy folytatás esetén különböző ürügyekkel, ameddig csak lehetséges Madeirán marad családjával, aztán pedig felbontja a szerződését a Juventusszal, hiszen már eddig is annyi pénzt keresett, amennyivel nem tud mit kezdeni. A mostani helyzetben volt lehetősége átgondolni, hogy teljesen felesleges ekkora anyagi tartalékkal rendelkeznie, a bajban úgyse tudja mire használni, inkább gyorsan elkölti, ameddig még lehetséges.

Ronaldo 35 éves korára mindent elért, amit csak el lehetett, így ennél többre már nem vágyik a labdarúgásban, úgy érzi, mindenki számára nyilvánvalóvá tette, hogy ő a világ legjobbja: “belefáradtam már abba, hogy mindenkinek bizonygassam, hogy jobb vagyok, mint Messi, aki ért a futballhoz, már láthatta elégszer”.

 

(Természetesen ebből az egészből egy szó sem igaz, kizárólag április 1-je alkalmából szerettünk volna egy kicsit mosolyt csalni olvasóink arcára a mostani, szomorú helyzetben.)