Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juventus szívesen vinné a Chelsea támadóját – sajtóhír

Ahogyan arról beszámoltunk a napokban, még az sem dőlt el, hogy távozik-e egyáltalán, de a jelek szerint a Juventus készen áll lecsapni a Chelsea szélsőjére…

A torinói illetőségű Tuttosport megbízható információi szerint a Juventus vezetősége készen áll kivetni hálóját a Chelsea lejáró szerződésű brazil légiósa, Willian megszerzése érdekében, akiért korábban már a Barcelona és az Atlético Madrid gárdája egyaránt komoly érdeklődést mutatott.

A 31 esztendős szélső 2013 óta áll a Chelsea alkalmazásában, azóta pedig már több 300 tétmérkőzésen lépett pályára a londoni “Kékek” szerelésében, és az aktuálisan futó idényben is rendszeresen számoltak vele. Ennek ellenére az utóbbi átigazolási időszakokban rendre téma az esetleges klubváltása, amelyre eddig nem került sor, így a katalánok komoly érdeklődése ellenére januárban is maradt a londoniaknál, ám hosszabbítására azonban továbbra is vajmi kevés esély mutatkozik, a legtöbb szakértő véleménye szerint nyáron ingyen elhagyja a Stamford Bridge-et.

Willian az idei szezonban hétszer volt eredményes 37 pályára lépése alatt, legjobb londoni idényében 13 találatig jutott, összességében pedig már 59 gólt jegyez a “Kékek” színeiben.