Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Őszinte kinyilatkoztatást tett csapattársa CR7 felé

A minap egy hosszabb videóinterjút adott a Juventus koronavírussal fertőzött sztárja, melyben több egyéb kérdés mellett a csapat legnagyobb csillagáról is elmesélt egy személyes történetet…

Paulo Dybala szerencsére napról napra egyre jobban érzi magát a vírusfertőzést követően, noha elővigyázatosságból természetesen még karanténban kell tartózkodnia. A Juventus argentin csillaga a minap adott interjúban egy érdekes történetet mesélt el Cristiano Ronaldóval kapcsolatban, amikor finoman egy kis kritikát közölt az ötszörös Aranylabdás portugál csillag felé:

“Egyszer amikor utaztunk valahová leültem mellé beszélgetni. Mondtam neki, hogy nézd, most őszinte leszek, de téged egy kissé utálnak Argentínában. Nagyon meglepett, hiszen teljesen más válaszra számítottam, de nevetve csak annyit mondott, ezt ő tudja, ahogyan azt is, hogy milyen szokott lenni, amiért kapja is a kritikákat.”

Úgy látszik, CR7 négy szem közt pontosan tisztában vele és be is ismeri másoknak, hogy melyek azok a tulajdonságai, amelyekkel sokak szemében ellenszenvet képes kiváltani.

A portugál zsenivel kapcsolatban a legfrissebb hír, hogy két csapat is szívesen vinné, amennyiben a mostani kényszerszünet hatásaiból kifolyólag a Juventus csapatától távoznia kéne.