Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PSG elutasította a cserét a Juventusszal – sajtóhír

Olasz lapinformációk szerint a közelmúltban meghiúsult egy lehetséges játékos csere a Juventus és a Paris Saint-Germain csapatai között…

A torinói illetőségű Tuttosport információi szerint a Juventus csapata felajánlotta Miralem Pjanic szolgálatait a PSG részére Marco Verratti játékjogáért cserébe, a francia fővárosi együttes azonban nem volt hajlandó belemenni a két középpályás elcserélésébe.

A 29 éves bosnyák válogatott védekező középpályás posztján a világ legjobbjai közé tartozik, azonban a torinóiaknál egyre többet lehet hallani róla, hogy már nem érinthetetlen, noha továbbra is alapembernek számít, hiszen Maurizio Sarri kezei alatt az aktuális szezonban 32 tétmérkőzésen lépett pályára, ezalatt három gólt szerzett és négy asszisztot osztott ki.

A két évvel fiatalabb Verratti viszont továbbra is mozdíthatatlannak látszik a PSG-nél, melyet 2012 óta erősít az olasz másodosztályú Pescarától való leigazolása óta. A válogatott középpályás az idei szezonban 20 bajnokin és összesen 33 tétmérkőzésen állt Thomas Tuchel vezetőedző rendelkezésére, a mostani immár a nyolcadik idénye a francia sztárcsapatnál.

Mivel a Juventus új lehetőséget keres Pjanic számára, számítani lehet rá, hogy rövidesen újabb klubo(ka)t fog megkörnyékezni ajánlatával…