Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ismét a Real Madridból igazolna védőt az AC Milan

A Piros-feketék újfent szélső hátvédet szerződtetnének Theo Hernández után, aki remekül bevált az olasz gárdánál, olasz sajtóinformációk szerint.


Az AC Milan a Real Madrid fiatal jobbhátvédjét, Álvaro Odriozolát szemelte ki, aki jelenleg a Bayern Münchennél szerepel kölcsönben.

A Rossonerinél azért is szeretnék mindenképpen a 24 éves spanyol szélső védőt, mert a francia balhátvédet, Theo Hernándezt is leírták a Királyi gárdánál, de a milánói klubnál az egyik legjobban teljesítő játékos, ennek következtében a madridi csapat által kért 30 millió eurót is simán kifizetnék Odriozóláért.

A 3-szoros spanyol válogatott védő 2018-ban érkezett a Real Madridhoz, ahol első évében megkapta a lehetőséget a bizonyításra és több esetben élni is tudott vele, de a 2019/20-as idényben az ősz folyamán csak perceket kapott Zidanetól, így elfogadta a Bayern München hívását, de ott sem jöttek össze a számításai. A koronavírus-járvány miatt pedig ez már annyiban is marad minden bizonnyal, és az AC Milan dobhat neki mentőövet nyáron.

A 24 éves jobbhátvéd 27 tétmérkőzésen léphetett pályára a Habfehérek színeiben, amelyeken 1 gólt és 10 gólpasszt sikerült összehoznia.