Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern München: három játékosnak maradnia kell a vezetőedző szerint

A közelmúltban szerződést hosszabbító vezetőedző a minap megnevezte, hogy a Bayern München csapatának mely játékosokkal kell még mindenképpen tárgyalnia a maradásról…

Hans-Dieter Flick vezetőedző mellett a Bayern München vezetősége a minap 2023-ig hosszabbított Thomas Müllerrel, ám a tréner szerint további három játékosnak mindenképpen maradnia kell a bajor klub alkalmazásában a további sikerek elérése érdekében:

“Világosan elmondtam Neuernek is, hogy mit várok el tőle. Régóta ismerjük egymást. Meg fogja hozni a maga döntését, ő is tisztában van vele, mennyit jelent a Bayern München számára. Nem csak én lennék nagyon boldog, ha hosszabbítana.”

Flick szerint Manuel Neuer mellett David Alaba és Thiago Alcantara maradása is elengedhetetlen lenne a Bayern számára, mivel elmondása szerint nagyon magas szintet képviselnek, és a csapat húzóemberei.

A korábban a német válogatott segédezőjeként dolgozó Flick nyáron csatlakozott a bajor klub szakmai stábjához, majd Niko Kovac menesztését követően november eleje óta irányítja a csapatot. Az 54 esztendős mester regnálása alatt a Bayern 16 bajnokijából 13-at megnyert egy döntetlen és két vereség mellett, miközben a Bajnokok Ligájában is tetemes előnyre tett szert a Chelsea elleni nyolcaddöntő-párharc első meccsén.