Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Fontos bejelentést tett a Bayern München – HIVATALOS

A várakozásoknak megfelelően, a Bayern München együttese bejelentette, hogy új szerződést kötött meghatározó játékosával…

A Bayern München csapata a kedd délelőtti órákban hivatalos csatornáin keresztül tudatta, hogy további két esztendővel, 2023-ig meghosszabbította Thomas Müller szerződését a klubnál.

A közelmúltban a vezetőedzőjével is hosszabbító bajorok tehát aláíratták a csapat saját nevelésű kiválóságát, aki továbbra is elkötelezett a klub irányába.

A 30 éves német válogatott támadó a bajorok saját nevelésű játékosa, és immár 2008 óta kirobbanthatatlan tagja az első csapat keretének, az aktuális idényben 25 mérkőzésen hat gólt és 16 előkészítést vállalt magára a Bundesligában. Müller az évek során az évek során középcsatárból ugyan visszahúzódott amolyan árnyékéknek, de például Lewandowski mögött kifejezetten hasznosan tud játszani évről évre.

Müller nyolcszoros bajnoknak és ötszörös DFB-kupagyőztesnek mondhatja magát a Bayern játékosaként, és természetesen tagja volt a 2013-ban minden jelentős nemzetközi címet is besöprő bajor sztárcsapatnak is.