Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juventus mestere korábbi csapata városában jótékonykodott

A minap több olasz forrás is megerősítette, hogy a Juventus vezetőedzője nemes felajánlást tett korábbi állomáshelyén a koronavírus-járvány elleni küzdelem segítése érdekében…

Az olasz másodosztályban (Serie B) szereplő Empoli gárdája is megerősítette, hogy a csapatot korábban trenírozó Maurizio Sarri a minap 4 ezer maszk adományozásával segítette a város kórházait a koronavírus-járvány elleni küzdelemben.

A 61 esztendős tréner 2012 és 2015 között irányította az Empoli csapatát, melyet a másodosztályból feljuttatott az élvonalba, és tulajdonképpen itt emelkedett igazán fel, s ismerhettük meg a nevét, majd ezt követően vitte el a Napoli, hogy aztán a Chelsea érintésével kikössön mostani kenyéradójánál, a Juventus együttesénél.

Olaszországban bő egy hónap alatt már 17 127 ember halálát erősítették meg a vírussal összefüggésben, valamint több mint 135 ezer fő esetében állapították meg a betegséget.

További olasz másodosztállyal kapcsolatos hírekért, naprakész információkért kövesd rendszeresen a Serie B magyar oldalt!