Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: Bellerín a távozáson gondolkozik!

Nyugtalanító hírek láttak napvilágot az Arsenallal kapcsolatban. Állítólag a távozás gondolatával foglalkozik a londoni klub kétszeres FA-kupagyőztes védője, Héctor Bellerín. A spanyol játékost hazájába is csábítják, illetve a minden transzferhírben szereplő Inter is kinézhette magának.

Az vitathatatlan, hogy Héctor Bellerín a világ egyik legjobb jobbhátvédje. A különc divatstílusáról ismert katalán lábában azonban 25 éves korára sincs túl sok „kilométer”. Bellerínt egyrészt ugyanis szinte csak a klub kötelezettségek foglalják le, lévén csak a 2016-os évben számítottak rá a spanyol válogatottban. Az az évi franciaországi Eb-n végig padozott, előtte pedig három felkészülési meccsen kapott lehetőséget.

Ami a nagyobb baj mindenki számára, hogy Bellerín igencsak sérülékeny. Ám a hírek szerint ez sem szegi a lelkes érdeklődését sem a Sevillának, sem az Atlético Madridnak. A már emlegetett, és szinte mindenkivel összehozott Interről már nem is beszélve.

Bellerín szerződése 2023-ig érvényes az Arsenallal, ahol csapatkapitány-helyettesként egyébként is fontos tényezője az öltözői morálnak. A Transfermarkt.de 32 millió euróra saccolja a barcelonai nevelésű focista értékét.