Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Argentin tehetség a Valencia célkeresztjében – sajtóhír

Nemzetközi médiaértesülések szerint a spanyol bajnokságban (La Liga) érdekelt Valencia csapata is felsorakozott azon európai klubok közé, amelyek a kontinensre szeretnék csábítani a fiatal argentin hátvédet…

A Superdeporte legfrissebb információi szerint a Valencia személyében újabb európai kérő jelentkezett be a River Plate argentin válogatott hátvédje, Lucas Martinez Quarta szolgálataiért, aki iránt a közelmúltban többek közt már a PSG, az Inter és az AC Milan egyaránt komolyan érdeklődött.

A 2018-ban a nemzeti csapatban is debütáló 23 éves hátvéd fiatal kora ellenére már négy szezon óta tagja a tavalyelőtti Libertadores-kupa-győztes első csapatának, melynek színeiben csaknem 100 tétmeccsen lépett már pályára. Megbízható, sallangmentes játéka révén egyre több európai csapat figyelmét keltette fel, és minden bizonnyal elérkezett az idő, hogy megkezdje légiós karrierjét.

A Valenciában mindig is meghatározó szerepet töltöttek be az argentin labdarúgók, jelenleg Ezequiel Garay személyében egy honfitársa van a klubnál, de a forrás szerint a Denevérek egykori klasszis hátvédje, Roberto Ayala ajánlotta a tehetséget a csapat figyelmébe.