Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Koronavírus-járvány: “Ez volt életem legnagyobb küzdelme!”

Az új típusú koronavírus okozta COVID-19 névre keresztelt betegségből szerencsésen felépülő Rüstü Recber megszólalt megpróbáltatásai kapcsán, amelyek mint mondta, “élete legnehezebb kihívása” elé állították.

A török válogatottsági rekorder a TuttoMercatoWeb-nek nyilatkozott arról, hogy most már köszöni szépen, valóban jól érzi magát, ám kívülállóként egy elképzelhetetlenül nehéz időszakot hagyott maga mögött.

“Szerencsére most már egyre inkább újra önmagam vagyok. Napról-napra erősebbnek érez magam. Legyengült a testem, az erős kezeléseknek is köszönhetően, de most már a gyógyulás útján járok, és ezt köszönöm istennek is! Az életemért küzdöttem az intenzív osztályon. A  koronavírus életem legkeményebb ellenfele volt! “ – Kezdte Rüstü.

“Remélem, hamarosan véget ér ez a tragédia, és az országoknak sikerül rövid idő alatt talpra állniuk.” – Így Rüstü, aki ha már az olasz médiának nyilatkozott, üzent a járvány által kő keményen sújtotta Olaszországnak is. “A szívem és a török barátaiké is Önökkel vannak! A legjobbakat kívánom mindannyiuknak!”