Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: nincs kapcsolat Hakimival!

Egyelőre még a pletykák sem igazán záporoznak azzal kapcsolatban, hogy mik a tervei a Real Madridnak Achraf Hakimival. A marokkói válogatott védő remekül érzi magát a Borussia Dortmundban, ám a nyáron (vagy a szezon végeztével) lejár a kétéves kölcsönszerződése a németekkel.

Magyarul Hakiminak vissza kell térnie a Real Madridhoz. Amely klub egyébként Hakimi nevelőklubja, és ahová még egészen 2022-ig szerződés köti őt. Ez a tény elsőre kellemesnek hangzik, ám a marokkói légiós egyelőre nagyon bizonytalan a jövőjével kapcsolatban.

Hakimi remekül teljesít a Dortmundban, sőt, a világ egyik legjobb jobbhátvédéjévé nőtte ki magát. Azonban a 21 évek bekk teljes, de nem kétségbe esett bizonytalanságról nyilatkozott a Cadena Sernek:

„Az ügynökömnek ott van a kezében a szerződésem. Mást nem tudok, csak azt mondhatom, hogy meddig maradhatok. Nagyon büszke vagyok arra, amit csinálok, júniusban pedig majd egy döntést kell meghozni. Ez egy nagy lépés lesz a karrierem során. Egyelőre nincs kapcsolatom a Real Madrid vezetőségével a jövőre nézve, de azt hiszem, hogy hamarosan tárgyalni fogunk.”

– rejtélyeskedett, Hakimi.

Vajon a Real Madrid megválik az 50-60 milliót is érő védőjétől, vagy a jövő csapatának tagja lesz a Bernabéuban?