Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az AS Roma középpályása végleg visszatér hazájába – sajtóhír

A francia játékos januártól rúgja újra a bőrt hazájában ideiglenesen, azonban végleg maradhat sajtóinformációk szerint.


Az AS Roma védekezőszellemű középpályása, Steven Nzonzi a Rennes együttesénél van jelenleg kölcsönben, azonban most úgy néz ki, hogy végleg a klub játékosává válhat, legalábbis a L’Equipe értesülései szerint. A masszív francia középcsapat fél évre vette kölcsön a világbajnok játékost, de olyannyira elégedettek vele, hogy végleg szerződtetnék őt.

A 31 éves középpályás a Galatasaraynál volt az elmúlt fél évben kölcsönben, azonban nem érezte magát teljesen jól Törökországban, ennek következtében felbontatta az év végéig szóló kontraktusát és visszatért az olasz fővárosba, ahol viszont nem tartottak rá igényt, így jött képbe a Rennes, aki az utolsó pillanatokban csapott le rá. Nzonzi 2018 nyarán érkezett az AS Rómáhóz, ahol eleinte jó teljesítménnyel rukkolt elő, majd ez folyamatosan romlott, emiatt adta őt kölcsön az olasz együttes a Galatasaraynak.

A rutinos középpályás sokat tud segíteni a Rennes gárdájának, akik jelenleg a harmadik helyen állnak a Ligue 1-ben nagy meglepetésre. Célkitűzésük jelenleg, hogy ezt meg is tartsák -amennyiben be tudják fejezni a szezont-, ezért vették kölcsön, majd végleg szerződtetnék a 14-szeres francia válogatott játékost is.

Jelenlegi piaci értékét 11 millió euróra becslik Nzonzinak, az AS Roma viszont ettől olcsóbban is elengedni, amennyiben a Rennes igényt tart rá.