Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: kezdődik az online bajnokság

A spanyol bajnokság (La Liga) után a jövő héten az angol bajnokság (Premier League) is online bajnokságot tart játékosaival a FIFA20 játékon keresztül…

A koronavírus-járvány miatti kényszerszünetben sem kell lemondania a Premier League szerelmeseinek kedvenceiről, ugyanis a játékosok a jövő héten online bajnokság keretein belül fognak összecsapni egymással. A FIFA20-as játékon keresztül ugyanis az egyes angol csapatokat a klubok játékosai fogják irányítani egy egyenes kieséses bajnokság keretein belül.

A torna sorsolását a hétfői napon tartják majd, másnap pedig már kezdődnek is a küzdelmek, a jövő szombati elődöntőket, és döntőt pedig még a Sky Sports is közvetíteni fogja a szigetországban.

Egyelőre az biztos, hogy a következő játékosok részt vesznek a tornán: Trent Alexander-Arnold (Liverpool), Raheem Sterling (Manchester City), Todd Cantwell (Norwich City), Ryan Fredericks (West Ham United), Diogo Jota (Wolverhampton), Wilfred Zaha (Crystal Palace), John McGinn (Aston Villa), Lys Mousset (Sheffield United). A többi résztvevő kilétére közvetlenül a sorsolást megelőzően derülhet majd fény.

A végső nyeremény a #PlayersTogether alapítványhoz kerül majd, amelyet a Premier League játékosai hoztak létre a Nemzeti Egészségügyi Szolgálat (NHS) javára. A torna alatt többször ki lesz emelve, mennyire fontos, hogy mindenki maradjon otthon.