Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: az Inter vinné a középpályást, de ő inkább maradna – sajtóhír

Olasz sajtóértesülések szerint az Inter szeretné megszerezni Arthurt, és a Barcelona is hajlana az eladásra, de a játékos legszívesebben maradna. 

Az olasz La Gazette dello Sport értesülései szerint az Inter szívesen leigazolná Arthurt a Barcelonától, és akár bele is vonnák Lautaro Martinez leigazolásába is.

Arthur a második szezonját tölti a katalán együttesben, 2018-ban igazolt oda a brazil Gremióból 31 millió euróért. Azóta is szinte állandó kezdő, így Ernesto Valverde inkább nem válna meg tőle.

A brazil középpályás sem hagyta szó nélkül a pletykákat, és elmondása szerint mindenképpen a Barcelona játékosa szeretne maradni, még akkor is, ha örül ezeknek a híreknek.

“Igen megtisztelő, hogy az Inter érdeklődik utánam, de az én időm még nem ért véget a Barcelonánál. Nem csak nekem, de bármelyik játékosnak elismerés, ha egy ilyen nagy klub, mint az Inter le szeretné igazolni, amik ráadásul remek edzővel és csapattal is rendelkeznek. Én azonban most teljesen a Barcelonára fókuszálok, boldog vagyok a klubnál és a városban is. Őszintén szólva, pár évig még ebben a csapatban látom magam.”