Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Úgy tűnik, mégsem olyan biztos a kölcsönjátékos visszatérése!

Habár a jelenleg a Borussia Dortmundnál kölcsönbe szereplő Achraf Hakimi madridi visszatérését eddig jóformán biztosra vették Spanyolországban, a marokkói játékos ügynöke szerint Hakimi jövője kapcsán még rengeteg a kérdőjel – Ráadásul úgy hírlik a PSG is belépett a képbe

A 21 esztendős játékos játékos ügyeit intéző Alejandro Camaño a német Sky Sportsnak nyilatkozott képviseltje helyzetéről.

“Achraf a világ legjobb jobbhátvédje, Trent-Alexander Arnold mellett. Európa nagy klubjai akarják őt, és mint tudjuk, papíron a Real Madrid játékosa… De nem zárható ki az sem , hogy marad Dortmundban. Meglátjuk, mi történik majd.” – Így a játékosügynök, aki még elmondta, hogy bár Hakimi korábban utalt arra, hogy kész a Real Madridhoz visszatérni, ám csak akkor, hogyha állandó játéklehetőséget kaphat, ugyanis számukra az a legfontosabb, hogy Hakimi olyan helyen futballozhasson, ahol alapemberként számolnak vele.

A marokkói válogatott játékos jövője egyébként már csak azért is érdekesen alakulhat, mert 2021-ben lejár a szerződése a Reallal, és bár a blancók aktiválhatnak egy 2 éves opciót a szerződésben, Hakimi szándékain is sok múlhat a folytatást illetően.