Legendák Viadala

MLS: Beckham csábítja a Real játékosát – sajtóhír

F. Ádám
F. Ádám
újságíró, 2020 április 23. 06:30

Eddig jobbára európai klubok mutattak érdeklődést a Real Madrid távozásra ítélet középpályása iránt, a legfrissebb hírek szerint azonban David Beckham is igényt tartana rá a formálódó csapatában…

A The Sun információit számtalan nemzetközi médium átvette, mely szerint David Beckham az MLS-újonc Inter Miami együtteséhez hívja a Real Madrid csapatától távozni készülő James Rodriguezt, és a “királyi gárda” egykori játékosa már fel is vette a kapcsolatot a mellőzött kolumbiai karmesterrel.

A 28 éves középpályás októbertől januárig térdsérüléssel bajlódott, nem sokkal a kényszerszünet előtt jelentkezett ismét játékra, így az aktuális kiírásban mindössze hét spanyol bajnoki (La Liga) mérkőzésen léphetett pályára. James a 2014-es világbajnokság után szerződött az AS Monacótól a “királyi gárdához”, az előző két idényt kölcsönben a Bayern München alkalmazásában töltötte.

Múlt ősszel tért vissza ismét a Bernabéuba, azonban – részben sérülése miatt is – képtelen volt állandó játéklehetőséget követelni magának, és a jelek szerint ezzel rövidesen le is zárulhat a Realos pályafutása, csapata most már nyíltan árulja őt, a kérdés inkább csak az lehet, hogy hol köthet ki.

James megszerzése iránt korábban többek közt a Manchester United, az Everton és a Juventus együttese érdeklődött, de minden bizonnyal Beckham is komoly lehetőséget garantálhat számára.