Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: A francia Angers-ből is érkezhet játékos?

A Real Madridban futballozó Ferland Mendy ügynöke, Yvan Le Mee azon kezdett munkálkodni, hogy újabb képviseltjét vigye a spanyol fővárosba.

A játékosügynök ugyanis nyíltan beajánlotta az Angers védekező specialistáját, Baptiste Santamariát a blancóknak. Le Mee szerint a Real Madrid az ‘új Makalelet’ szerezhetné meg, ráadásul olcsón, a 25 esztendős középpályás személyében (Santamaria piaci értékét jelenleg 7 millió euróra taksálja a mértékadó transfermarkt.de – a szerk.).

“Úgy gondolom a Real Madridnak szüksége lehet olyan játékosra, aki kevésbé ismert, de nem riad vissza a piszkos munkától, és nagyon jók a védekező statisztikái. Hogy miért mondom ezt? Ott van nekik Casemiro, akit tökéletesen kiegészítene egy olyan típusú futballista, mint mondjuk Makalele volt korábban.” – Így Yvan Le Mee a Marca-nak adott nyilatkozatában.

“Tudnék ajánlani egy ilyen játékost! A neve Baptiste Santamaria. A klubok manapság egyre többször veszik figyelembe a játékosok mutatóit is. Santamaria statisztikái pedig kiemelkedőek, ha nem éppen a legjobbak a Ligue 1-ben azokon a területeken, amelyeken a Real Madidnak is gondjai vannak. Fiatal, de mégis tapasztalt játékosról beszélhetünk, aki nagyon sokban hasonlít a nagy Makalelehez.” – Tette még hozzá a játékosügynök, akinek most már csak azért kell szurkolnia, hogy szavait Madridban is meghallják.