Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb rivális akarja a Napoli ászát – sajtóhír

Ugyan klubja szívesen marasztalná, egyre nagyobb az esély rá, hogy a Napoli belga gólfelelőse az évad végeztével klubot fog váltani, érdeklődőből abszolút nincs hiány…

A Corriere dello Sport legfrissebb értesülései szerint immár az AS Roma is beszállt a Napoli csapatánál lejáró szerződésű Dries Mertens kegyeiért versengő csapatok hosszú sorából, és a lap szerint a “Farkasok” három évre szóló, szezononként 3.5 millió eurós fizetést garantáló szerződést ajánlottak a belga kiválóság részére.

A 32 esztendős támadó a 2016-2017-es idényt 28 Serie A-s találattal zárta, majd egy évvel később összességében 22, tavaly pedig 19 találatig jutott, a jelenlegi kiírásban eddig hat bajnoki és hat BL-beli találat fűződött a nevéhez. 2013 óta tartó nápolyi karrierje alatt minden sorozatot figyelembe véve 121 gólt szerzett 309 fellépés során az Azúrkékek szerelésében.

Mertens távozása hosszú hetek óta téma a világsajtóban, és gyakorlatilag már a komplett olasz élmezőny szívesen látná, hiszen a fővárosiakat megelőzően már a Juventus és az Inter és érdeklődött iránta. Továbbá a teljesség igénye nélkül az Arsenal, a Chelsea az Everton és a Tottenham egyaránt hajlandóságot mutatott megszerzése iránt, akárcsak az AS Monaco, a Borussia Dortmund vagy az Atlético Madrid egyesülete.